Reparaties, juist in dure maanden!

Alhoewel het Repair Café niet fysiek open is, kunnen er wel reparaties aangemeld worden via de website. Zeker in deze dure maanden is het prettig om te weten dat er nog steeds gerepareerd wordt door de vrijwilligers van het Repair Café.

Daarbij kunt u ook denken aan allerlei speelgoed voor de kinderen, zowel elektrisch als van hout. Want ook Sint doet aan repareren en tweedehands speelgoed, daar is niets mis mee!

En hoe zit het met de Kerstversiering? Mocht er iets kapot zijn dan kan het mogelijk gerepareerd worden.

Afgelopen maanden heeft het Repair Café onder andere koffiezetapparaten, een airfryer, printer, pedaalemmer, krultang, grasmaaier, snoeischaren en een cd speler aangeboden gekregen ter reparatie. Veel daarvan kon gerepareerd worden.

Dus: Bedenk voordat u iets weggooit of het wellicht nog te repareren is. Wat kapot is kan wellicht nog een tweede leven krijgen. En zo werken we allemaal aan een duurzamer samenleving. Dat spaart het milieu en tegelijk de portemonnee.

 

Tot er weer een vaste locatie is blijft het Repair Café online.

Dus heeft u iets dat kapot is, iets wat u eigenlijk niet kwijt wil en dat u een tweede leven gunt : meld u aan via het e-mail adres: info@repaircafewaddinxveen.nl

 

Het Repair Café werkt mee aan een circulaire economie. Door reparatie kunnen spullen langer mee gaan, waardoor  grondstoffen en energie gespaard worden. Daarbij is het in deze dure tijd fijn wanneer u niet meteen iets nieuws hoeft aan te schaffen wanneer er een kleinigheid kapot is aan een voorwerp.